gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Државна лотаријa додели уште еден автомобил BMW X1 од инстант лозот МИНИ и МАКСИ

Denis_bmw-02

Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитници.

Едeн од нив е и Денис Игѓи од Скопје со кој што се запознавме и му ги предадовме клучевите од прекрасниот BMW X1.

Denis_bmw-01

Денис, пресреќен, ни ја раскажа својата среќна приказна пред салонот за автомобили М - Кар каде што Марјана му ги предаде клучевите од автомобилот.

Нашиот добитник Денис, е голем обожавател на брендот автомобили BMW, а љубовта кон овој тип автомобили ја наследил од неговиот татко кој возел ваков тип автомобил многу одамна. Како пасиониран играч на инстант лотарија Денис секој ден купувал по 20-30 инстанти МИНИ И МАКСИ од различни продажни места, а целта била автомобилот BMW Х1.

Среќата му се насмевнала во продажното место ИЛИЈАНА во скопско Ченто, од каде купил 30 инстант лоза МИНИ и МАКСИ. Инстантите ги гребел дома во кругот на семејството, а во моментот кога изгребал 3 исти симболи BMW X1 на среќата и немало крај.

Denis_bmw-03

За потсетување, нашите играчи ги очекуваат уште  автомобили од инстант лозот Мини и Макси, а ние со нетрпение ги очекуваме да ги раскажеме Вашите среќни приказни.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box