gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Државна лотарија додели уште еден автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси.

bmwX1

Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитници. Еден од нив е и Христијан Ефтимов  од Радовиш со кој се запознавме и му ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил BMW X1.

bmw

Денес, пресреќен ни ја раскажа својата среќна приказна пред салонот за автомобили М-Кар каде што Марјана му ги предаде клучевите од автомобилот.

Христијан и неговата сопруга се пофалија дека секојдневно купуваат инстант лозови. Тој ден, кога купиле 3 инстант лоза Мини и Макси од продажното место „Јаков Фреш“ во Радовиш, всушност биле купени по повод 40 дена од раѓањето на нивното синче. Инстантите ги изгребале дури вечерта заедно со гостите кои ги затекла убавата вест. BMW X1 е желба на сопругата која била најупорна во потрагата по трите симболи, па таа ќе биде и сопственичка на овој убавец.

Ве потсетуваме дека Ве очекуваат уште автомобили од инстант лозот Мини и Макси, а ние со нетрпение очекуваме да ги слушнеме вашите среќни приказни.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box