gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За повеќе информации контактирајте не, или напишете ги Вашите коментари, предлози или прашања.

radiofortunaE-mail:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Адреса: 11 Октомври бр.25, 1000 Скопје

Teлефон:  +389 2 3215 400

Маркетинг тел: 070-223-333; 070-231-221

Teлефон: +389 2 3120 422

http://www.radiofortuna.com.mk

Радио Фортуна - Контакт

Потребно *

   

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box