gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

nadicaЉубов... најпоскауваното чувство кое ги разнежнува и оние кои тоа го кријат длабоко во себе.
Ако сакате да бидете сакани, сакате да ја освоите личноста по која сите срца треперат, ако сакате авантури, не поднесувате љубомора...

Секојдневно од 9 до 10 часот слушајте "Женски муабети" и дознајте за најновите истражувања поврзани со машко-женските односи, љубов, водење љубов, врски, брак... И сето тоа зачинето со вашите искуства и коментари. Затоа што љубовта е неисцрпна тема.

За слободните, за вљубените, за долгогодишните партнери, за сите убави и помалку убави нешта кои ги носи љубовта.

Секогаш провокативни и интересни "Женски муабети" од 9 до 10 часот на Фортуна, заедно со Надица.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode