gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Со одличната музика која е заштитен знак за Фортуна, бидете во чекор со Скопје, Македонија и светот.

Секој работен ден од 11 до 12 часот ги штиклираме сите нешта со кои ќе останете информирани, модерни и убави.

Ви пренесеуваме интересни совети, статистики, занимливости, Ве носиме во првите редови на модните писти,  Ви ги доближуваме егзотичните дестинации кои би сакале да ги посетите и Ви ги откриваме тајните на познатите шоу-бизнис личности.

Со или без штикли, уживајте во 60 минути предвидени за Ваша предпладневна релаксација.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode