gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

podaroci1

Дали и за денешните припанички на понежниот пол важат стиховите дијамантите се најдобриот пријател на секоја жена кога е во прашање купување подароци за некој посебен ден?

Во суштина за се треба да се биде умерен па така и за овие прилики.

На почетокот на една врска подароците треба да бидат едноставни и скромни, се што ке биде премногу и пренападно со високи цени би можело да се протолкува погрешно. Со ова би се сложиле повеќе дами или можеби и не.

Мегутоа кога се жените во прашање, со нив никогаш не се знае на што сте конкретно. Така е и со подароците. Можеби  ќе си помислите дека и е потребен парфем а таа да посакува некоја ситна работа за секој ден .
Нема да погрешите доколку напрвите комбинација на искажано внимание и изненадување.
Тоа Ви е како да и купите вазна со која ќе и ветите дека постојано ќе биде полна со цвеќе и тоа и да биде така.

Совршениот маж е оној кој дава многу повеќе од пари. Од подарување на своето време, а не испишување на чекови со астрономски суми.

Занемарате ги финансиските грешки како подароци за маркирана гардероба, нагласување на Вашата тековна сметка. Концетрирајте се на патувањата, концертите, забавите, малите знаци на внимание која Вашата избраничка сигурно ќе ги сака и добро ќе ги запамети!!!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box