gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

srekniМажите кои држат до себе, својот карактер, стил изглед без оглед колку години имаат секогаш добро котираат кај жените, покажува најновото истражување што уште еднаш го потврдува фактот дека жените не се имуни на богатсвото и статусот.

Резултатите од истражувањето покажуваат дека жените се посклони да одберат маж кој што има високи примања и да работи како извршен директор или менаџер.

Тие се на листата на најпосакувани партнери и го завземаат првото место, следни на листата се лекарите, ветеринарите и стоматолозите, после нив адвокатите и на крај професорите. Најмалку посакувани според своето занимање се цвеќарите, библиотекарите и возачите на камиони.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box