gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Можеби овој список е краток, со оглед на фактот дека секоја жена треба да знае многу повеќе од овие неколку препораки. Еве дел од најважните работи :
301Ако ова не сте го сфатиле барем до 30 година од животот, засекогаш ќе останете  „Алиса во земјата на чудата”

Ако не сакате со триесет години да бидете незрели, тогаш треба да знаете

1.Како да се заљубите, а притоа да не ја изгубите главата.

2.Некои основни работи за деца.

3. Како да дадете отказ, да прекинете со дечкото или како се да им кажете на своите пријатели, а да не го уништите пријателството.

4. Кога треба да се потрудите за нешто, а кога треба да оставите се и да продолжите понатака.

5. Зошто флертувањето од досада или од суета не е за пофалба.

6. Кој е претседател, премиер, како Ви се викала прабабата и кој е најдобриот фризер во градот.

7. Како да живеете сами, па дури и да не е по Ваша желба.

8. Како да не плачете поради нешто што сте го пропуштиле.

9. Вашите колкови се такви какви што се, и ќе останат такви.

10. Да, иако Вашето детство можеби и не било детство од соништата, сега тоа е позади Вас, крај!

11. Што би направиле или можеби не поради љубов и пари.

3012. Дека пушењето, пиењето, дрогирањето еден ден мора да се плати.

13. Кому ќе му верувате, кому не.

14. Не смеете да ги оправдувате луѓето кои што Ве искористуваат.

15. Вашите родители не можете да ги смените.

16. Зошто сите велат дека животот почнува со 30!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box