gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

crnaoblekaНајновото истражување кое што го спроведе компанијата "Dr Beckmann" покажало дека мажите најмногу сакаат да ја видат својата партнерка во привлечна долна облека во црна боја.

Истражувањето, спороведено во Британија, покажало дека скоро половина од мажите истакнале дека најмалку ја сакаат црвената боја на долна облека, и дека најмногу сакаат да ја видат жената во мистериозна темна боја.

Од друга страна, дури две третини од жените мислат дека на мажите ќе им се допаднат во секси долна облека во црвена или розева боја. Со ова е разбиен уште еден мит – дека црвената боја на долната облека е најсекси, и дека жената треба да ја носи тогаш кога сака да заведува или флертува.

Ова истражување покажало дека црвената долна облека делува слабо, барем кога се во прашање Британците. Повеќе од 50 проценти од испитаниците ја ставиле црвената долна облека на листата на најмалку омилени, а 18 проценти од нив рекле “не” за розевата облека.crna

Наспроти тоа, дури 47% од мажите ја ставиле црната долна облека на првото место на листата на омилени, а потоа следува белата долна облека со 34% од гласовите.

Значи дами, доколку сакате да го заведете Вашиот партнер со долна секси облека, запомнете дека мажите се “палат” на црна долна облека.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box