gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

neverstvoСтапката на неверство кај мажите изнесува 23 отсто, а кај жените 19 отсто, така покажуваат резултатите од истражувањето на група канадските научници од Универзитетот “Gelf”.

Студијата исто така покажала дека мажите доаѓаат до идеја да ја изневерат својата партнерка поради одредени  комплекси.

Истражувачите констатирале дека мажите изневеруваат од страв од неуспех, пред се врзан за сексуалните односи, така што се случува да ја изневерат својата жена за да бидат сигурни во својата “машкост”. 

Констатирано е дека тоа не е случај кај жените, меѓутоа тие се свртуваат кон друг партнер поради незадоволтсвото од сексуалните односи.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box