gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Fortuna“На крајот од денот” беше една од причините поради кои 500 луѓе беа присутни во „Александар палас“ или вториот албум на Мартин и Стефан попознати како „Некст Тајм“, втората причина, прослава на 25 роденден.

„Некст тајм“ во овој албум на слушателите им нуди малку поразлична музика од тоа што се навикнати тие да слушаат од наша страна. Од првиот албум, па до вториот се забележува онаа разлика во квалитет, пред се, текстуално, музички, вокално и други работи“. 

Вистинско изненадување на промоцијата беше  кога на сцената се појави и Тони Зен со кого тие за прв пат го изведоа новиот дует „Рап&Рол“ кој што се наоѓа на албумот „На крајот од денот“.

tonizeninekstneksttimeneksttime25

Инаку албумот содржи 12 композиции, од кои шест се комплетно нови, нечуени досега, а шест од нив веќе добија и видео записи - „Нешто што ќе остане“, „ На крајот од денот“, „ Рамо за плачење“, „ Убава“, „Кога лажеш каде гледаш“ и „Недостајеш ми веч“.

Крајот на промоцијата беше крунисан со шампањ за „Некст Тајм“ и две роденденски торти, од кои едната беше од нивните девојки.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode