gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

На Летниковецот на плоштадот „Македонија“ и претстојниот викенд ќе продолжи серијалот „Концерти под отворено небо“ што го организира Општина Центар.

Изминатиот викенд со популарна и класична музика настапија Ер Стрингс и Пламенка Трајковска – гудачки квартет, а во следните викенди, како што најави Центар, концерти ќе одржат Фор Стрингс, Танго трио, Арте Стринг квартет и учениците од ДМБУЦ „Илија Николовски-Луј“.

- Едночасовните музички концерти беа исполнети со богат репертоар и минаа во доживување кое долго време ќе се памети, информира Општина Центар за првите два концерта од серијалот.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode