gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Понекогаш Ви се чини дека ништо не ви оди од рака, но постојат начини да успеете во сè што правите.

Во продолжение на статијата прочитајте кои се и обидете се да ги следите.

Ако сакате повеќе да вежбате, пред спиење замислете дека сте станале, сте се облекле, сте отишле во теретана и замислете како вежбате. Ако го направите тоа секоја вечер пред спиење, едно утро едноставно ќе се разбудите и ќе отидете на вежбање.

Пред крајот на работното време секој ден направете план за утре. Обидете се да се држите до своите цели, и ако забележите дали не може се да направите замолете некој од колегите да го направи тоа за вас.

Ако сте многу загрижени прво нешто што треба да направите е да напише на хартија она што Ве загрижува. Прочитајте го тоа неколку пати, а потоа Вашите мисли заменете ги со некои други - позитивни.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box