gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За да Ви биде работата поинтересна и да избегнете секое утро да седите на своето биро, без волјата за работниот ден, пронајдовме за Вас неколку совети за тоа како да ја зачинитеВашата работна маса и како да ја разубавите со мали работи кои ќе ве расположат.

Секако на масата треба да имате бонсаи дрвце кое е прекрасна декорација, и што секој ден ќе ве потсетува дека постои живот и надвор од канцеларија.

На своето биро залепете си налепници со интересни и хумористични пораки кои веднаш ќе стават насмевка на вашето лице. Ако не смеете да држите такви работи на масата, поставете ги под тастатурата, па кога ќе почувствувате дека не можете понатаму, само погледнете подолу.

Календар треба секогаш да имате, но нека биде шарен и весел за да ве натера да се радувате секој пат кога ќе погледнете во него.

Канцелариските материјали што ви се потребно нека бидат во вашите омилени бои. Верувајте никој нема да ви забележи ако имате тефтери со цвеќиња.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box