gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Сите одлуки кои младите двојки ги носат во врска со нивниот заеднички живот се многу важни. Тоа важи и за оние, на прв поглед неважни детали кои многу можат да влијаат на квалитетот на животот.

И нивните датуми на раѓање нешто откриваат. Така личностите родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви, или 30-ти се многу страстни и љубопитни. Иако се пожртвувани и предадени на семејството, понекогаш не гледаат ништо лошо во изневерување на партнерот.

Луѓето родени на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми во месецот се многу пријатни и способни силно и предано да го сакат партнерот. Склони се кон менување на симпатии, но кога ќе најдат постојан партнер, многу се приврзани.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви било кој месец одлино се сложуваат, а родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти многу се сензибилни и чувствителни па менталниот аспект на врската неспоредливо им е поважен од сексот.

Одлуката која се однесува на одредување датум за венчавка исто така е важна. Нумеролозите тврдат дека токму датумот кој младите ќе го изберат за кажување на судбоносното „да“ може прилично да го одреди текот на брачниот живот.

За да го откриете својот нумеролошки број, треба да ги соберете цифрите од датумот на венчавка. Така ќе добиете едноцифрен број. Ако сте во брак, овој разултат исто така може да биде корисен и да ви даде увид во вашиот брачен живот од сосема нов агол.

Како да пресметате: Соберете ги цифрите од датумот, односно денот, месецот и годината на венчавање и собирајте понатаму додека не добиете едноцифрен број.

На приомер ако датумот е 28.5.2005. (28+5+2005=2+8+2+0+0+5=22=2+2=4), вашиот број е 4.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box