gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Филмот под наслов „Star Drunk“ е првиот проект во кој сите актери се пијани. И не само актерите, туку и сценаристите и режисерите на ова петминутно акциско остварување.

Група филмаџии од Портланд го направи овој интересен филмски проект. Тие една вечер се нашле и со неколу чашки отповеќе напишале сценарио. Договорот бил, се што ќе напишат таа вечер да го екранизираат во кус филм.

Меѓутоа, филмаџиите отидоа чекор понатаму, така што ги замолиле актерите на денот на снимањето да бидат во целосно алкохолизирана состојба.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode