gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Повеќе од половина двојки во наредните 20 годнии ќе се запознаваат на Интернет, покажува истражувањето кое го спроведе страница за интернет состаноци „eHarmony“, пишува „Дејли Мејл“.

Најголем бум се очекува меѓу лицата на возраст од 55 до 64 години. До 2030 година на онлајн сајтовите за љубов ќе ги има 30 отсто повеќе корисници.

Поедноставниот и поевтин пристап на Интернет и употребата на паметните телефони го подобруваат користењето на алаткине за онлајн состаноци.

Истражувањето покажа дека има се помалку врски кои се започнати во училиште или на работа, односно „на традиционален начин“.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box