gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Според зборовите на стручните лица мажите и жените имаат потполно различни идеи за тоа што ги прави среќни додека се одмараат.

За жените тоа е време поминато со семејството, додека за мажите идеален одмор е пред екраните.

Еве некои интересни статистики:

 - Повеќе од половина мажи велат дека тие се среќни кога сурфаат по интернет, додека ова го велат само 39% од жените
 - 55% од жените велат дека заедничка вечера или дружење со семејството ги прави најсреќни додека ова го велат 45% од мажите

Така што за да бидете позадоволни, кога ќе дојдете дома прво направете нешто што ве прави среќни( повикајте пријателка, играјте си со децата, подгответе купка) дајте му време на партнерот, а потоа кога ќе ги провери сите свои информации и тој ќе биде заинтересиран за вашите приказни.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box