gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пред да започнете со овој тренинг, внимавајте добро да сте загреани. Секако, доколку не можете да изведете одредена вежба немојте да се обидувате со сила. 

Ќе ви биде потребен слободен зид и една обична топка.

Овој кардио тренинг е одличен за луѓе кои немаат време да одат во теретана, но затоа имаат волја да ги симнат килограмите.


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box