gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ви откриваме што и кои особини мажите најмногу ги ценат кај жените.

Работите кои мажите ги сакаат често немаат никаква врска со изгледот, големината на градникот или други обични нешта кои мислиме дека ги сакаат.

Иако физичкиот изглед е тоа што повеќето од нив прво го забележуваат, ако девојката навистина ги инересира тогаш изгледот станува помалку важно прашање, и повеќе им се важни други особини.

Верувале или не, постојат многу други, не-физички работи кои мажите многу повеќе ги сакаат отколку добриот изглед кај жената.

Подолу можете да откриете кои се тие

1 Да знае да слуша

2 Спонтаност

3 Добар возач

4 Опуштеност

5 Жена која знае да ужива во храната

6 Да знае добро да готви

7 Да биде природна

8 Подготвеност за компромис

9 Да биде грижлива

10 Да има чувство за хумор

11 Жена која се грижи за себе

12 Да биде сигурна во себе

13 Природниот изглед

14 Жена која не се плаши од нечистотија

15 Мајчински инстинкт

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box