gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Театар Комедија одлучи приходот од изведбата на претставата „Стјуардеси“ која вечерва ќе се одигра на матичната сцена, да биде целосно дониран на општина Штип со цел да им се помогне на загрозените подрачја во форма на храна, облека и обувки.

Кон акцијата, стои во соопштението од Театарот Комедија, ќе се приклучат и Драмскиот театар со претставата „Човекот кој го изеде светот“ на 6 февруари и Македонскиот народен театар со претставата „Не се клади на енглези“ на 7 февруари.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode