gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

На мексиканската влада, очигледно и е доста, од поистоветување на нивната земја со озлогласените картели на дрога. Заради тоа решила да го „ одврзе кесето и да го повика Џејмс Бонд“.

Џејмс Бонд е на мисија да го спаси Мексико од лошата репутација, за која придонеле картелите на дрога. Впрочем, мексиканската влада, буџетот на најновиот филм на Џејмс Бонд  „Spectre“ го зголемила за 20 милиони долари, а се со цел да се прикаже оваа земја во позитивно светло.


Мексиканската влада за таа сума, сака во филмот да се прикажат модерните згради од центарот на градот на Мексико Сити, а едно од барањата е и негативецот во филмот да не биде Мексиканец.


Исто така, владата влијаела кај продуцентите, една од улогите во филмот да добие мексиканската глумица Stefani Sigman.

Премиерата на новиот филм на најпознатиот таен агент, закажана е за 23 Октомври.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode