gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

„Еј би си“ на Само Тони и две жени

Според Вашите гласови, песната која го освои радискиот етер е „Еј би си“ на Само Тони и две жени.

Од предложените 5 песни за месец Март, за кои гласавте за период од еден месец, преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968, официјално за хит на Радио Фортуна за месец Март ја избравте песната „Еј би си“ на Само Тони и две жени.

Слушнете го хитот во продолжение...

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode