gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Британскиот политичар Ед Милибанд од Лабуристичката партија рече дека е крајно време Бонд да зачекори во 21 век и да стане женско.

- Розамунд Пајк е феноменална глумица која тоа апсолутно може да го одглуми – рече тој, пишува Б92.

Новинарите ја прашале Розамунд за коментар, на што одговорила дека би била повеќе од почестена. Таа во 2002 година ја глумеше Миранда Фрост, девојка на Џемс Бонд во филмот Умри друг ден.

Меѓу кандидатите за наследник е и Идрис Елба (42) за кој Роџер Мур рече: Не е проблем што тој е црнец, туку што не е доволно британски џентлмен.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode