gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Погледнете го најновото видео на Дани за нејзиниот последен сингл насловен "Слободна Песна".


Позитивна, енергична, оригинална и храбра се епитети кои ја опишуваат Дани како музички артист во 17те години на сцената, но ова дело текстуално завзема револуционерен став кон себе постоењето, па затоа е поразлично од се останато.

Режисер на видеото за "Слободна Песна" е долгогодишниот соработник на Дани, Огнен Шапковски и Мелем Продукција. Локацијата е над Нерези на една фина дива пољана. Атмосферата е мала хипичка комуна.

Слободна е песната на срцето. Да ја пееме, да ја искажеме таква каква што е! - вели Дани.

Уживајте!

"Слободна песна за слободен човек,
Слободен човек за слободен свет!"

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode