gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Викторија Бекам на зглобовите на двете раце има тетоважи кои ги посвети на нејзиниот сопруг Дејвид Бекам. Односно, имаше тетоважи.

Познатата трендсетерка се одлучила да ги отстрани, затоа што како што таа вели, и пречат во работата.

По ласерски пат  се отстранети од телото тетоважите кои биле младешки доказ на нејзината љубов кон поранешниот фудбалер.

За разлика од неа, Дејвид и понатаму целосно е покриен со разно-разни цртежи. Тој се повлече од светот на фудбалот и започна кариера на модел, а наскоро ќе игра во еден филм.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box