gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

После песните "Сузе нам стале на пут", "Испод неког другог неба" и "1 дан љубави" познатиот музичар Масимо Савиќ публиката ја изненади со видео спот за песната "Кладим се на нас"

Ова е уште една песна од новиот албум "1 дан љубави", а песната "Кладим се на нас" произлезе од соработката со сараевскиот автор Амил Лојо и продуцентот Никша Братошем. Музиката и текстот се потпишани од Амил Лојо, додека за аранжманот Никша Братош.

Новата песна е енергична, а Масимо одново успеа да покаже нешто ново, задржувајќи ја својата основна етикета.

Погледнете го спотот во прилог.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode