gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

По подолга пауза во етерот, Дејан Јованов промовира нов сингл и видео запис за песната „LoveAnda“.

Текстот на песната е на Владимир Поп Христов - Мио, музиката на Никола Перевски Пере и аранжманот на Никола Перевски и Борче Кузмановски.
 
Во прилог убавиот текс на Мио:

Убав миг е, празен ум на прошетка
климна без да каже да
сто пеперутки на само една лаванда, играат светлина.

Тука или не, уште повеќе полесно ми е
пројден со тебе секој ден ми е појасно од се
Тука или не ти си поважна од се.

рефрен:
За рака те држам како дете сум мал
принцеза за која живот би дал
чисто како солза срце знае што сака
те земам и те чувам цвету мил мој довека
и кога духот се буди нема му крај
вистинско чувство вистински рај
секој ден штом станам имам силна потреба
да го сетам мирисот на лаванда.

Може да го погледнете и официјалниот видео спот, а песната може да ја слушате на фрекфенцијата 96,8 на Радио Фортуна

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode