gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За сите вљубеници на уличниот баскет и добрата забава најавуваме оржување на премиерниот Menitoo Street Basket турнир во кој што освен што ќе се игра баскет, денот ќе биде исполнет со музичка програма, храна и пијалоци, друштвени игри за сите посетители и многу награди за натпреварувачите. 

Турнирот ќе се одржи на 19ти Септември, Сабота со почеток од 09 часот на терените на Спортскиот Центар Форца, во дворот на Гимназијата Орце Николов. Во турнирот може да земат учество индивидуалци или фирми со своите тимови. Максимален број на тимови кои можат да земат учество во турнирот е 36, а за секој тим се загарантирани 5 игри.

Сите заинтересирани играчи својот тим можат да го пријават преку апликација на веб страната http://www.menitoo.mk/streetbasket или на телефон 02/ 311 29 31.

Побрзајте, бројот на тимови кој што може да земат учество е ограничен

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box