gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вчера во 21 часот ја промовираа првата заедничка песна Дуке Бојаџиев и Каролина Гочева.

Песната "Зборови немам",  која е комплетно авторско дело на Дуке Бојаџиев (музика, текст, аранжман,изведба), снимена е и продуцирана во Gaea Music студио во New York,а вокалот на Каролина е снимен во Marry Phat студиото на Ивица Јанкуловски во Скопје.


Слушнете ја песната "Зборови немам" во продолжение

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode