gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Menitoo Street Basket ви најавува многу забава, музика, друштвени игри и избор на најдобриот Баскет Тим во Скопје.

Кога: Сабота, 19-ти Септември:   10:00 – 23:00 часот

Каде: Баскет Центар Форца, во дворот на Гимназијата Орце Николов.

Не пропуштајте!

Бидете дел од најзабавниот спортски настан

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box