gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Во рамки на одбележувањето на 8-то ѕвездено небо во чест на Тоше Проески, беше промовирана и неговата новата песна "Ефта пуране иконе" која што е испеана на ромски јазик.

Новата песна на Тоше Проески е отпеана за потребите на панк-операта "Дом за бесење" на Емир Костурица. За истата има и видео запис кој може да го погледнете во прилог.

Покрај оваа песна, на настанот премиерно беше прикажана и англиската верзија на песната "Малечка".

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode