gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Дечки големи и мали

Ве Покануваме на дружба и овој викнед во Едукативен Центар 2 во ЗОО Скопје
Креативниот центар ЅВЕЗДА со нови, забавни, креативни содржини на 12 – ти и 13 – ти декември

На 12 - ти од 14.30 за прв пат ќе ја одржат Работилницата за изработка на облека за домашни миленичиња, која е од отворен тип, сите можете да дојдете!

На 13-ти изненадување од Драмското Студио Ѕвезда

Во 12 часот најнапред децата од малата група ќе ја изведат драмолетата ВО ДВОРЕЦОТ НА КРАЛИЦАТА И ШЕСТТЕ ПРИНЦЕЗИ а веднаш потоа децата од поголемата група ќе ја изведат претставата наменски направена за овој Центар ЗОО АВТОБУС

Двете претстави се по текст и режија на Татјана Гогоска, костимите се на Елена Максимовска

На крајот, овој драмски хепенинг ќе заврши со песна на Ивана Дуева ДОЈДИ СОНЦЕ МИЛО

Дојдете да се дружиме и забавуваме !Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box