gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Повеќе не морате да го местите својот кревет.   

Кога наутро тешко се будите, ненаспани сте, а морате да станете, последно што Ви е на памет е да се свртите позади себе и да го наместите својот кревет.

Шпанската компанија „OHEA“ го дизајнирала „ паметниот “ кревет, кој ја сработува оваа најмалку весела должност, наместо Вие.

Во рок од 50 секунди, креветот автоматски после Вашето станување, ги мести јорганот и перницата.

Креветот е само прототип и моментално го нема во продажба.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box