gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Својата летна турнеја, Нокаут ја појачуваат со нова песна и нов спот. 

nokaut

Со “Трип”, бендот му се враќа на ритамот кој беше препознатлив за нивниот прв албум, но секако зачинет со модерен призвук. А, се врати и авторската екипа од тие времиња. Со Никола Перевски-Пере, кој е автор на музиката, работеа и Дарко Димитров (аранжман) и Александар Ристевски-Принц (текст).

За доживувањето д абиде комплетно, Горила Филмс сними и видео запис за песната, на кок работеше тандемот Горан Костадинов режија и Ѓорѓи Клинчаров директор на фотографија.

Снимен е на локации во Шпанија и Грција, а она што го гледате во спотот - љубов, сонце, море, насмевки, убав живот – е сето она што НОКАУТ ви го посакуваат секое лето.


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode