gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

bokaПесната "Мораш" на Бока Димитров го освои радискиот етер според Вашите гласови.

Од предложените 5 песни за месец Септември, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Септември избрана е песната "Мораш" на Бока Димитров.

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Септември

Screenshot_2

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode