gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Скопскиот концерт на 2 CELLOS со нов датум, 19-ти Октомври, Вип Арена.

Задолжително менување на досега купените билети од трибини, со нови .

2cellos

Ве информираме дека скопскиот концерт на една од моментално најголемите светски музички атракции 2 CELLOS, наместо на првичниот закажан датум 6-ти октомври, ќе се одржи на 19- ти октомври, на истата локација- ВИП Арена.

Причината за промената на датумот е од логистички тип, а поради концертот на Texas на 28 септември и закажаниот референдум на 30 септември, ние со задоволство ја прифативме оваа понуда концертот да биде подоцна во октомври, од првичниот датум.

Истовремено, со оваа објава, должни сме да ви ја пренесеме и следнава информација, од официјалниот тикет мастер за овој концерт Купи Карти За Се:

„Поради падот на серверот кој е во Америка, ККЗС ги има изгубено нумерациите на досегашните продадени билети за трибини, па така сите што досега имаат купено карти, ќе имаат можност до 3-ти септември да си ги заменат на продажните места од каде што ги купиле билетите и ќе ги добијат истите седишта за новиот датум, 19-ти октомври.

Во периодот од денот на оваа објава до 3ти септември, нема да се врши продажба на билети за концертот на 2 CELLOS за ТРИБИНИ, за истите да можат да се заменат за нови, додека билетите од категориите ПАРТЕР и ФАН ПИТ остануваат во слободна продажба. Од 3ти септември, сите слободни билети за ТРИБИНИ ќе бидат пуштени во продажба.

ВАЖНО: Повеќе од половина од капацитетот на ВИП Арената, до денот на оваа објава е РАСПРОДАДЕН.


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode