gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

silkСилк Роад Банка го продолжи промотивниот период за „Направи пауза“ потрошувачки кредит

Силк Роуд Банка АД Скопје ги известува сите идни корисници на услугите на банката дека го продолжи промотивниот период на потрошувачкиот кредит „Направи пауза“ до 31.12.2018 година.

Аплицирајте до 31.12.2018 година за износ до 300.000,00 денари, со рок на отплата до 48 месечни рати, без административни трошоци за обработка на барањето и без трошоци за провизија при исплата на кредитот.

.


silk1

„Направи пауза“ e единствениот ненаменски потрошувачки кредит за физички лица, кој овозможува да го прескокнете отплаќањето на месечните рати, кога Вам ви одговара. Максималниот број на прескокнати рати во текот на отплатата на кредитот изнесува три. Каматната стапка е фиксна во текот на целиот период од отплатата.

За дополнителни информации околу условите за аплицирање проверете на веб страната www.silkroadbank.com.mk или на телефонските броеви 02/3289-405 или 02/3289-477.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box