gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Концерти

Почнуваат 14-те Есенски музички свечености

Напишано од: Марко

Објавено на: 04 Ноември 2013

Со пијано-вечер „Музиката продолжува“, посветена на педагогот...

Повеќе...

Руски симфонии вечерва во МОБ

Напишано од: Марко

Објавено на: 31 Октомври 2013

Македонската филхармонија вечер ќе одржи концерт...

Повеќе...

Оливер Драгоевиќ и Дорис на спектакуларен концерт во Скопје

Напишано од: Eлена

Објавено на: 27 Септември 2013

Миленикот на македонската публика, Оливер Драгоевиќ доаѓа на концерт на 29 ноември

Повеќе...

Selah Sue во Белград

Напишано од: Eлена

Објавено на: 18 Август 2013

Девојката со неверојатен глас и талент, Selah Sue на 23 Септември во Белград

Повеќе...

Џибони во Белград

Напишано од: Eлена

Објавено на: 07 Јули 2013

Џибони ќе настапи на 25 октомври

Повеќе...

Раде Шербеџија вели - „БитФест 2013“ може да започне =)

Напишано од: Марко

Објавено на: 25 Јуни 2013

Актерот Раде Шербеџија и Западни колодвор бенд, вечер во...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode