gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Здравје и исхрана

Со само 15 минути вежбање секој ден и го продолжувате животот за 3 години

Напишано од: Надица

Објавено на: 16 Мај 2014

Истражување кое траело...

Повеќе...

Седењето негативно влијае на здравјето

Напишано од: Надица

Објавено на: 12 Мај 2014

Седечкиот начин на живот...

Повеќе...

Со смеење до подобро здравје

Напишано од: Надица

Објавено на: 08 Мај 2014

Искреното смеење го поттикува...

Повеќе...

Кафето го штити видот

Напишано од: Надица

Објавено на: 07 Мај 2014

Откако што заклучија дека конзумирањето...

Повеќе...

Најважни придобивки од вежбање

Напишано од: Eлена

Објавено на: 29 Април 2014

Физичката активност е од суштинско значење за здрав живот

Повеќе...

Идеално: Појадувајте во 7, ручајте до 13, а вечерајте најдоцна во 18 часот

Напишано од: Јелена

Објавено на: 07 Април 2014

Кој јаде во оптимално време и се држи до рутината има подобро варење и го поттикнува метаболизмот...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box