gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Гледајте напред, а не назад

Напишано од: Надица

Објавено на: 28 Јули 2011

optimizamНема личност која во раните утрински часови, кога неможе да спие...

Повеќе...

Најголема ноќна мора на вработените жени е...

Напишано од: Deko

Објавено на: 26 Јули 2011

zeni-kancelarijaЖена шефица...

Повеќе...

Посреќни на работа?!

Напишано од: Надица

Објавено на: 22 Јули 2011

srekninarabotaПостојат 6 едноставни, сосем обични нешта кои креираат добро расположение...

Повеќе...

Бидете кратки и јасни на друштвените мрежи

Напишано од: Надица

Објавено на: 16 Јули 2011

tastДолгите разговори, објaснувања и раскажување во детали подобро оставете ги...

Повеќе...

10 начини да најдете работа со помош на друштвените мрежи

Напишано од: Надица

Објавено на: 14 Јули 2011

Facebook1Ви претставувме 10 начини како да најдете работа...

Повеќе...

Работата оставете ја во канцеларија

Напишано од: Надица

Објавено на: 07 Јули 2011

odmorКолку и да тврдите дека сте воркохолик, годишниот одмор е идеално време...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box