gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Трач во канцеларија! Внимавајте пред кого се зборувате!

Напишано од: Надица

Објавено на: 05 Јули 2011

kolegiПостојат пет вида на канцелариски озборувачи...

Повеќе...

Дали сте воркохолик?

Напишано од: Надица

Објавено на: 04 Јули 2011

vorkoholikДа се искомпонира приватниот живот и деловниот...

Повеќе...

Ако сакате повеќе деца гледајте постари мажи од Вас

Напишано од: Надица

Објавено на: 02 Јули 2011

happy-familyЖените кои сакаат поголемо семејство...

Повеќе...

Физички активни – ефикасни на работа

Напишано од: Надица

Објавено на: 01 Јули 2011

rabotazeniMens sana in corpore sano...

Повеќе...

Во сина гардероба успехот Ви е загарантиран

Напишано од: Надица

Објавено на: 01 Јули 2011

sinabojaКако да оствите прв впечаток кој што ќе вреди милион долари...

Повеќе...

Важни чекори да ја сочувате Вашата работа!

Напишано од: Надица

Објавено на: 29 Јуни 2011

biznisВо ова кризно време кога постои голем страв...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box