gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Како да ја оттргнете загриженоста од глава?

Напишано од: Надица

Објавено на: 25 Јуни 2011

zagrizenostПостои еден наједноставен начин...

Повеќе...

Која е најстресната работа во светот

Напишано од: Надица

Објавено на: 24 Јуни 2011

majkastresБританските научници го мереле нивото на стресниот хормон...

Повеќе...

Работа на отворено !

Напишано од: Надица

Објавено на: 24 Јуни 2011

rabotanaletoДали знаете...

Повеќе...

Секогаш во акција – напредок во кариерата

Напишано од: Надица

Објавено на: 23 Јуни 2011

zenaakcija1За да напредувате важно...

Повеќе...

Со поголема самодоверба до поуспешна кариера

Напишано од: Надица

Објавено на: 22 Јуни 2011

working-womenСигурно умеете добро...

Повеќе...

Снаодливост на работа

Напишано од: Надица

Објавено на: 20 Јуни 2011

karijeraАко сакате брз успех...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box