gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Justin Bieber во Загреб

на 9-ти ноември

Rihanna во Виена

на 10-ти август

The Cure во Будимпешта

на 27 октомври

  • Justin Bieber во Загреб

  • Rihanna во Виена

  • The Cure во Будимпешта

ХИТ за месец Јуни на Радио Фортуна е "Не враќај се" на Филип Јордановски

Напишано од: Eлена

Објавено на: 30 Јуни 2016

Песната "Не враќај се" на Филип Јордановски го освои радискиот етер

Повеќе...

Rihanna во Виена на 10-ти август

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Јуни 2016

RihannaAnti World Tour е седмата по ред светска концертна турнеја

Повеќе...

Justin Bieber во Загреб на 9-ти ноември

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Јуни 2016

justin_bieberНа турнејата ќе го промовира својот албум “Purpose”

Повеќе...

ФОРУМ на жени лидери на ФУЛМ Македонија

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Јуни 2016

Поврзува, инспирира, поттикнува....

Повеќе...

"Трофеј" на Тамара е ХИТ за месец Мај на Радио Фортуна

Напишано од: Eлена

Објавено на: 01 Јуни 2016

Песната "Трофеј" на Тамара го освои радискиот етер според Вашите гласови.

Повеќе...

Нина Бадриќ ја претстави наследничката на "Чаробно јутро"

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Мај 2016

Со песната "Дани и године" Нина најавува нов студиски албум.

Повеќе...

Анита Мицова со видео запис за „Два Животи“

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Мај 2016

По повеќе годишна пауза Анита Мицова се враќа на сцената

Повеќе...

Александар Тарабунов со нова песна и видео спот

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Мај 2016

Александар Тарабунов конечно нè израдува со нова песна

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Фортуна Пријатели...

Facebook Like box